Använder Blogger.

Just nu på F-5

Facebook

20 april 2012

Skype-intervju med Li Widmark

Så här innan helgen så måste vi bara berätta vad vi pysslat med för hemligheter i 4-5'an. Efter att Li Widmark kommenterat vårt tidigare inlägg här på bloggen så frågade vi henne om hon kunde tänka sig att vara med i en intervju via Skype. Det ville hon väldigt gärna och i torsdags ägde denna intervju rum. Det var otroligt roligt att få tala med en författare från Östergötland. Utan bloggen hade vi ju aldrig kunnat göra just det. Sociala medier innebär just det - att verklighetsanknyta undervisningen och att göra världen mindre, så att man även i lilla Kalix kan få en dos kultur. Att det sedan blev en så fantastiskt trevlig författare som gjort en så spännande bok, det var ju ett jätteplus i kanten.

Stort tack till Li och en stor kram till 4-5'an som tog sig an uppgiften som värsta intervjuproffsen! Detta glömmer vi inte i första taget.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ni är så fantastiskt duktiga! Vilken grej.
//Emma

Li Widmark sa...

Hej igen!

Vad roligt det var att bli intervjuad av er och vad många bra frågor ni ställde. Jag fick verkligen tänka till vad jag skulle svara. Hoppas att ni får en bra vår i Kalix. Här i Östergötland håller björkarna på att slå ut.

Hälsningar

Li